Zoek de leaseauto die bij je past

Leasetermijn

Bouwjaar

Kilometerstand

Aantal deuren

Energielabel

Lengte/Hoogte

Zitplaatsen

Toon alleen resultaten met foto's
Reset filters

Particulier een auto kopen en per maand betalen

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto en betalen in termijnen.

Op onze site 0800 Autolening kunt u als particulier kiezen uit een ruim aanbod van direct leverbare auto's.

Hieronder de veel gestelde vragen.

U kunt een auto op basis van huurkoop of een persoonlijke lening aanschaffen. Beide financieringsvormen zijn op basis van een aflopend krediet zodat er gedurende de looptijd ook afgelost zal worden.

Huurkoop is een veelgebruikt financieringsproduct bij het aanschaffen van een auto.
Het aankoopbedrag word in termijnen afbetaald, eventueel na het doen van een aanbetaling.

Slottermijn

Tevens kan er een bedrag als slottermijn gekozen worden. Dit houdt in dat er een bedrag aan het einde van de looptijd ineens voldaan zal worden. Het voordeel hierbij is dat het maandtermijn van de huurkoop lager zal worden.

Een huurkoop is een drie partijen overeenkomst waar de leverancier tekent voor de levering en u en de financieringsmaatschappij tekenen voor het overeenkomen van de huurkoop.

Eigendom

Wanneer het volledige bedrag van de huurkoop is afbetaald, wordt de auto uw volledige eigendom. De auto dient als onderpand. Wel ben u direct bij het afsluiten van de huurkoop economisch eigenaar van de auto.

Een persoonlijke lening sluit goed aan bij de aanschaf van een auto (minimaal € 2.500,00). Het te lenen bedrag wordt van tevoren afgesproken, evenals de looptijd en het maandtermijn van de financiering. Een persoonlijke lening is daarom goed af te stemmen op de economische levensduur van uw auto.

Looptijd

De looptijd varieert van één tot tien jaar. Het maandtermijn is maandelijks een vast bedrag met een deel aflossing en een deel rente. De rente van een persoonlijke lening staat gedurende looptijd vast.

Op onze site is een groot aanbod aan auto&s te vinden, maar ook als u zelf een auto heeft gevonden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt van ons een offerte op maat voor de desbetreffende auto.

Vaak krijgen wij deze vraag voorgelegd. Anders dan bij private lease is de autoverzekering en de wegenbelasting niet inbegrepen bij de maandtermijn.
Daar staat tegenover dat u zowel bij huurkoop als bij een persoonlijke lening aan het einde van de looptijd eigenaar van de auto bent. Dit is bij private lease niet het geval.

U bent particulier ofwel werkzaam in loondienst en u zoekt een auto op basis van een financiering dan verwijzen wij u naar 0800autolening.nl, onze website voor particulieren.

In sommige gevallen is het ook mogelijk de auto particulier te rijden maar toch zakelijk aan te schaffen.

Is het antwoord op één van onderstaande stellingen ‘ja’, in dat geval kunt u zakelijk een aanvraag doen.

  • U hebt een eigen bedrijf maar u wilt de auto privé rijden en privé afrekenen.
  • U bent particulier en mag u van uw werkgever op zoek naar een auto welke op basis van een financial lease wordt gefinancierd.

Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen, wij helpen u graag verder.

Dodge Financial Lease

Met een aanbod van Dodge’s op basis van financial lease is de kans groot dat je slaagt in het vinden van de Dodge die je zoekt. Online kun je een Dodge financial lease aanvragen en zo een vrijblijvende offerte ontvangen.

Ook wanneer je elders een Dodge heeft gevonden kunnen wij je van dienst zijn met een voordelige financial lease.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een Dodge of heb je vragen, neem contact op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Een Dodge leasen.

Wij beschikken over een breed aanbod aan Dodge lease auto's, zoals bijvoorbeeld de Dodge Ram en Dodge Challenger modellen. De Dodge Ram is bijzonder populair als bedrijfsauto op grijs kenteken, terwijl de Ram rijdt als een luxe personenauto.

Er zit dus zeker een Dodge lease auto tussen die bij jouw past en waarmee je straks comfortabel de weg op kunt.

Dit iconische automerk, afkomstig uit Detroit, kenmerkt zich door zijn unieke stijl en stoere robuustheid.

Dodge beschikt over een aantal van de krachtigste auto's die de Verenigde Staten je kunnen bieden en waarmee je zeker indruk zal maken. Met een Dodge als lease auto kun je straks dus ook Amerikaans genieten op onze Nederlandse wegen.

Lease een Dodge, een auto met een rijke geschiedenis.

Als je een Dodge least, dan lease je een auto met een rijke geschiedenis. De eerste Dodge, de Model 30, werd namelijk al in 1914 gemaakt. Dodge is bij velen bekend door de Dodge Charger, de muscle car uit The Dukes of Hazzard, een populaire Amerikaanse serie uit de jaren 80.

Sinds de Charger heeft Dodge het aanbod flink verbreed met onder andere de Challenger en Ram modellen.

Ook biedt Dodge met de Dodge Caliber een auto met wat bescheidenere afmetingen. Een van de laatst verkrijgbare modellen in Nederland is de MPV Journey met plek voor maar liefst zeven inzittenden.