Zoek de leaseauto die bij je past

Leasetermijn

Bouwjaar

Kilometerstand

Aantal deuren

Energielabel

Lengte/Hoogte

Zitplaatsen

Toon alleen resultaten met foto's
Reset filters

Particulier een auto kopen en per maand betalen

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto en betalen in termijnen.

Op onze site 0800 Autolening kunt u als particulier kiezen uit een ruim aanbod van direct leverbare auto's.

Hieronder de veel gestelde vragen.

U kunt een auto op basis van huurkoop of een persoonlijke lening aanschaffen. Beide financieringsvormen zijn op basis van een aflopend krediet zodat er gedurende de looptijd ook afgelost zal worden.

Huurkoop is een veelgebruikt financieringsproduct bij het aanschaffen van een auto.
Het aankoopbedrag word in termijnen afbetaald, eventueel na het doen van een aanbetaling.

Slottermijn

Tevens kan er een bedrag als slottermijn gekozen worden. Dit houdt in dat er een bedrag aan het einde van de looptijd ineens voldaan zal worden. Het voordeel hierbij is dat het maandtermijn van de huurkoop lager zal worden.

Een huurkoop is een drie partijen overeenkomst waar de leverancier tekent voor de levering en u en de financieringsmaatschappij tekenen voor het overeenkomen van de huurkoop.

Eigendom

Wanneer het volledige bedrag van de huurkoop is afbetaald, wordt de auto uw volledige eigendom. De auto dient als onderpand. Wel ben u direct bij het afsluiten van de huurkoop economisch eigenaar van de auto.

Een persoonlijke lening sluit goed aan bij de aanschaf van een auto (minimaal € 2.500,00). Het te lenen bedrag wordt van tevoren afgesproken, evenals de looptijd en het maandtermijn van de financiering. Een persoonlijke lening is daarom goed af te stemmen op de economische levensduur van uw auto.

Looptijd

De looptijd varieert van één tot tien jaar. Het maandtermijn is maandelijks een vast bedrag met een deel aflossing en een deel rente. De rente van een persoonlijke lening staat gedurende looptijd vast.

Op onze site is een groot aanbod aan auto&s te vinden, maar ook als u zelf een auto heeft gevonden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt van ons een offerte op maat voor de desbetreffende auto.

Vaak krijgen wij deze vraag voorgelegd. Anders dan bij private lease is de autoverzekering en de wegenbelasting niet inbegrepen bij de maandtermijn.
Daar staat tegenover dat u zowel bij huurkoop als bij een persoonlijke lening aan het einde van de looptijd eigenaar van de auto bent. Dit is bij private lease niet het geval.

U bent particulier ofwel werkzaam in loondienst en u zoekt een auto op basis van een financiering dan verwijzen wij u naar 0800autolening.nl, onze website voor particulieren.

In sommige gevallen is het ook mogelijk de auto particulier te rijden maar toch zakelijk aan te schaffen.

Is het antwoord op één van onderstaande stellingen ‘ja’, in dat geval kunt u zakelijk een aanvraag doen.

  • U hebt een eigen bedrijf maar u wilt de auto privé rijden en privé afrekenen.
  • U bent particulier en mag u van uw werkgever op zoek naar een auto welke op basis van een financial lease wordt gefinancierd.

Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen, wij helpen u graag verder.

Mercedes-Benz Sprinter Financial Lease

De Mercedes Benz Sprinter is een degelijke Duits geproduceerde bestelauto. Deze ruime bestelauto is vanaf 1995 geproduceerd in samenwerking met Volkswagen. Zo is bij Volkswagen de vergelijkbare ruime Volkswagen Crafter geproduceerd.

Met een aanbod van Mercedes-Benz Sprinter's op basis van financial lease is de kans groot dat je slaagt in het vinden van de bestelauto die je zoekt. Vraag online een financial lease aan.

Ook wanneer je elders een Mercedes-Benz Sprinter hebt gevonden kunnen wij van dienst zijn met een voordelige financial lease.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een Mercedes-Benz Sprinter of heb je vragen, neem contact op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Mercedes-Benz Sprinter: meer dan alleen een bestelbus

De Mercedes-Benz Sprinter in vogelvlucht

De Mercedes-Benz Sprinter is niet zomaar een bestelbus. Sinds de introductie in 1995 heeft deze bus zijn stempel gedrukt op de markt van lichte bedrijfsvoertuigen. Mercedes staat bekend om haar luxe personenauto's, maar met de Sprinter laten ze zien dat ze ook met de bedrijfsvoertuigen de lat hoog leggen. De Sprinter is betrouwbaar, duurzaam en zit vol met innovatieve technologieën. Of je nu goederen vervoert of mensen, de Sprinter is ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Technologie en comfort

Wat direct opvalt aan de Sprinter is de naadloze integratie van technologie. Met moderne veiligheidssystemen zoals dodehoekassistent en actieve remassistent, verhoogt deze bestelbus niet alleen de veiligheid van de bestuurder maar ook van andere weggebruikers. Het interieur is ruim en comfortabel, met ergonomische stoelen en een geavanceerd infotainmentsysteem, waardoor lange ritten aangenamer worden.

Variatie en personalisatie

Een ander sterk punt van de Sprinter is de veelzijdigheid. Er zijn verschillende carrosserievarianten beschikbaar, van gesloten bestelwagens tot minibussen en pick-ups. Dit betekent dat er voor bijna elke bedrijfsbehoefte wel een geschikte Sprinter is. En met een breed scala aan personalisatie-opties kun je jouw Sprinter precies zo maken als je wilt, van de kleur en bekleding tot de specifieke uitrusting

Financial Lease en leasen

Overweeg je de aanschaf van een Mercedes-Benz Sprinter, maar schrik je terug voor de initiële investering? Dan kan leasen de oplossing zijn. Met financial lease financier je jouw Sprinter en word je economisch eigenaar van het voertuig, terwijl je maandelijks een vast bedrag betaalt. Dit geeft je de mogelijkheid om te profiteren van alle voordelen van de Sprinter zonder dat je meteen het volledige aankoopbedrag hoeft op te hoesten. Bovendien kunnen de maandelijkse leasekosten fiscaal aftrekbaar zijn, wat financieel weer interessant kan zijn voor ondernemers.

Gerelateerde modellen

Naast de Sprinter heeft Mercedes-Benz nog andere bedrijfsvoertuigen in haar assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de Mercedes-Benz Vito, die iets kleiner is dan de Sprinter, maar nog steeds veel laadruimte en comfort biedt. Voor wie op zoek is naar een nog compactere optie, is er de Mercedes-Benz Citan. Elk van deze modellen heeft zijn eigen sterke punten, maar ze delen allemaal de kwaliteit en betrouwbaarheid waar Mercedes-Benz om bekendstaat.

Kortom, of je nu kiest voor een Sprinter, Vito of Citan, met een Mercedes-Benz kies je altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. En met de mogelijkheden van leasen wordt zo'n topmodel toegankelijker dan ooit.