Voor wie

Financial Lease is bij uitstek geschikt voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Met Financial Lease kunnen bedrijfsmiddelen worden geleased zoals nieuwe of gebruikte auto's. Niet alleen auto's kunnen worden geleased, maar ook motoren, machines en computers.

Met financial lease behoudt u de financiële ruimte om te ondernemen

Met behulp van Financial Lease kunnen er grote investeringen worden gedaan zonder dat de liquiditeitspositie van uw onderneming wordt aangetast. Het aankoopbedrag wordt rechtstreeks uitbetaald aan de leverancier en u betaalt het gefinancierde bedrag vervolgens in vaste termijnen terug.

U bent economisch eigenaar van het leaseobject en het object staat op uw balans. Rente en afschrijvingskosten zijn daarmee fiscaal aftrekbaar. Investeringsaftrek is ook mogelijk en u heeft recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs.

Met Financial Lease blijft uw werkkapitaal behouden en tevens blijven kredietfaciliteiten beschikbaar voor andere noodzakelijke uitgaven. Uw financiële mogelijkheden worden met Financial Lease dus optimaal benut en u blijft hierin flexibel.