Zoek de leaseauto die bij je past

Leasetermijn

Bouwjaar

Kilometerstand

Aantal deuren

Energielabel

Lengte/Hoogte

Zitplaatsen

Toon alleen resultaten met foto's
Reset filters

Particulier een auto kopen en per maand betalen

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto en betalen in termijnen.

Op onze site 0800 Autolening kunt u als particulier kiezen uit een ruim aanbod van direct leverbare auto's.

Hieronder de veel gestelde vragen.

U kunt een auto op basis van huurkoop of een persoonlijke lening aanschaffen. Beide financieringsvormen zijn op basis van een aflopend krediet zodat er gedurende de looptijd ook afgelost zal worden.

Huurkoop is een veelgebruikt financieringsproduct bij het aanschaffen van een auto.
Het aankoopbedrag word in termijnen afbetaald, eventueel na het doen van een aanbetaling.

Slottermijn

Tevens kan er een bedrag als slottermijn gekozen worden. Dit houdt in dat er een bedrag aan het einde van de looptijd ineens voldaan zal worden. Het voordeel hierbij is dat het maandtermijn van de huurkoop lager zal worden.

Een huurkoop is een drie partijen overeenkomst waar de leverancier tekent voor de levering en u en de financieringsmaatschappij tekenen voor het overeenkomen van de huurkoop.

Eigendom

Wanneer het volledige bedrag van de huurkoop is afbetaald, wordt de auto uw volledige eigendom. De auto dient als onderpand. Wel ben u direct bij het afsluiten van de huurkoop economisch eigenaar van de auto.

Een persoonlijke lening sluit goed aan bij de aanschaf van een auto (minimaal € 2.500,00). Het te lenen bedrag wordt van tevoren afgesproken, evenals de looptijd en het maandtermijn van de financiering. Een persoonlijke lening is daarom goed af te stemmen op de economische levensduur van uw auto.

Looptijd

De looptijd varieert van één tot tien jaar. Het maandtermijn is maandelijks een vast bedrag met een deel aflossing en een deel rente. De rente van een persoonlijke lening staat gedurende looptijd vast.

Op onze site is een groot aanbod aan auto&s te vinden, maar ook als u zelf een auto heeft gevonden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt van ons een offerte op maat voor de desbetreffende auto.

Vaak krijgen wij deze vraag voorgelegd. Anders dan bij private lease is de autoverzekering en de wegenbelasting niet inbegrepen bij de maandtermijn.
Daar staat tegenover dat u zowel bij huurkoop als bij een persoonlijke lening aan het einde van de looptijd eigenaar van de auto bent. Dit is bij private lease niet het geval.

U bent particulier ofwel werkzaam in loondienst en u zoekt een auto op basis van een financiering dan verwijzen wij u naar 0800autolening.nl, onze website voor particulieren.

In sommige gevallen is het ook mogelijk de auto particulier te rijden maar toch zakelijk aan te schaffen.

Is het antwoord op één van onderstaande stellingen ‘ja’, in dat geval kunt u zakelijk een aanvraag doen.

  • U hebt een eigen bedrijf maar u wilt de auto privé rijden en privé afrekenen.
  • U bent particulier en mag u van uw werkgever op zoek naar een auto welke op basis van een financial lease wordt gefinancierd.

Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen, wij helpen u graag verder.

Hybride auto financial lease

Profiteer van de voordelen met hybride auto. Lage bijtelling en een gunstig tarief voor de wegenbelasting.
In onze autovoorraad met hybride auto's is de kans groot dat u een auto vindt die bij u past.
Heeft u ergens anders een hybride auto gezien, ook dan kunt u deze aanschaffen met een financial lease.
Heeft u hulp nodig bij het vinden van een hybride auto of heeft u vragen, neem contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De toekomst rijdt hybride: wat je moet weten over hybride auto's

Wat is een hybride auto?

Een hybride auto is een voertuig dat gebruikmaakt van zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor om zich voort te bewegen. Het idee is simpel: combineer het beste van twee werelden om een efficiënter, milieuvriendelijker en kostenbesparend alternatief te bieden voor traditionele benzine- en dieselauto's.

Hoe werkt het?

In een hybride auto werken de verbrandingsmotor en de elektromotor samen om de auto aan te drijven. Bij lage snelheden, zoals in de stad, gebruikt de auto voornamelijk de elektromotor. Dit bespaart brandstof en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. Bij hogere snelheden, zoals op de snelweg, neemt de verbrandingsmotor het over. De accu van de elektromotor wordt ook opgeladen tijdens het rijden, meestal door regeneratief remmen, wat betekent dat je niet constant een laadstation hoeft te zoeken.

Voordelen van een hybride auto

Milieuvriendelijk

Een van de grootste voordelen van hybride auto's is dat ze minder CO2 uitstoten dan traditionele auto's. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook financiële voordelen hebben, zoals belastingvoordelen.

Brandstofefficiëntie

Hybride auto's zijn ontworpen om brandstof te besparen, wat op de lange termijn kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Lagere onderhoudskosten

Omdat de elektromotor een deel van het werk doet, slijten de motor en de remmen van een hybride auto minder snel, wat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Financial Lease en hybride auto's

Als je overweegt om een hybride auto aan te schaffen maar de initiële kosten te hoog vindt, is financial lease wellicht een goede optie voor jou. Met financial lease word je economisch eigenaar van de auto, maar spreid je de kosten over een langere periode. Dit maakt het mogelijk om te profiteren van alle voordelen van een hybride auto zonder direct een grote investering te doen. Bovendien zijn er vaak fiscale voordelen verbonden aan het leasen van een milieuvriendelijke auto, zoals lagere bijtelling. Het is dus zeker de moeite waard om de mogelijkheden van financial lease te onderzoeken als je een hybride auto overweegt.

Wat zijn de nadelen van een hybride auto?

Nadelen van een hybride Auto

Hoewel hybride auto's veel voordelen bieden, zijn er ook enkele nadelen die je in overweging moet nemen voordat je de overstap maakt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende nadelen:

Hogere aanschafprijs

Hybride auto's zijn over het algemeen duurder in aanschaf dan hun niet-hybride tegenhangers. Hoewel je op de lange termijn geld kunt besparen door minder brandstof te gebruiken en minder onderhoud nodig te hebben, is de initiële investering hoger.

Beperkte actieradius elektrisch rijden

De meeste hybride auto's hebben een beperkte elektrische actieradius, wat betekent dat je niet heel ver kunt rijden op alleen de elektromotor. Voor langere ritten ben je dus nog steeds afhankelijk van de verbrandingsmotor.

Accu vervanging

De accu van een hybride auto kan na verloop van tijd aan vervanging toe zijn, en dit kan een dure aangelegenheid zijn. Hoewel veel fabrikanten lange garanties bieden op de accu, is het toch iets om rekening mee te houden.

Bagageruimte

Vanwege de extra ruimte die de accu en elektromotor innemen, hebben sommige hybride auto's minder bagageruimte dan traditionele auto's.

Complexiteit

Hybride auto's zijn complexer dan traditionele auto's, wat kan leiden tot duurdere reparaties als er iets misgaat buiten de garantieperiode.

Rijervaring

Sommige mensen vinden dat hybride auto's een andere rijervaring bieden, die minder "puur" aanvoelt dan het rijden in een auto met alleen een verbrandingsmotor. Dit is echter subjectief en veel mensen vinden de rijervaring van een hybride juist prettig.

Veelgestelde vragen

Zijn Hybride Auto's Duurder in Onderhoud?

Het is belangrijk om zowel de voor- als nadelen van hybride auto's in overweging te nemen om een weloverwogen keuze te maken. Als je de nadelen niet zo zwaar vindt wegen en vooral de voordelen ziet, dan is een hybride auto waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Over het algemeen zijn hybride auto's niet duurder in onderhoud. Sterker nog, omdat ze minder afhankelijk zijn van de verbrandingsmotor, kunnen de onderhoudskosten zelfs lager uitvallen.

Hoe lang gaat de accu mee?

De levensduur van een hybride accu varieert, maar veel fabrikanten bieden garanties die tot 8 jaar kunnen oplopen.

Is een hybride auto het waard?

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijker en kostenbesparend alternatief voor een traditionele auto, dan is een hybride auto zeker het overwegen waard.

Daar heb je het, een complete gids over hybride auto's. Of je nu een doorgewinterde automobilist bent of iemand die zijn eerste auto wil kopen, de hybride auto biedt een aantrekkelijk alternatief dat zowel vriendelijk is voor je portemonnee als voor de planeet.