Zoek de leaseauto die bij je past

Leasetermijn

Bouwjaar

Kilometerstand

Aantal deuren

Energielabel

Lengte/Hoogte

Zitplaatsen

Toon alleen resultaten met foto's
Reset filters

Particulier een auto kopen en per maand betalen

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto en betalen in termijnen.

Op onze site 0800 Autolening kunt u als particulier kiezen uit een ruim aanbod van direct leverbare auto's.

Hieronder de veel gestelde vragen.

U kunt een auto op basis van huurkoop of een persoonlijke lening aanschaffen. Beide financieringsvormen zijn op basis van een aflopend krediet zodat er gedurende de looptijd ook afgelost zal worden.

Huurkoop is een veelgebruikt financieringsproduct bij het aanschaffen van een auto.
Het aankoopbedrag word in termijnen afbetaald, eventueel na het doen van een aanbetaling.

Slottermijn

Tevens kan er een bedrag als slottermijn gekozen worden. Dit houdt in dat er een bedrag aan het einde van de looptijd ineens voldaan zal worden. Het voordeel hierbij is dat het maandtermijn van de huurkoop lager zal worden.

Een huurkoop is een drie partijen overeenkomst waar de leverancier tekent voor de levering en u en de financieringsmaatschappij tekenen voor het overeenkomen van de huurkoop.

Eigendom

Wanneer het volledige bedrag van de huurkoop is afbetaald, wordt de auto uw volledige eigendom. De auto dient als onderpand. Wel ben u direct bij het afsluiten van de huurkoop economisch eigenaar van de auto.

Een persoonlijke lening sluit goed aan bij de aanschaf van een auto (minimaal € 2.500,00). Het te lenen bedrag wordt van tevoren afgesproken, evenals de looptijd en het maandtermijn van de financiering. Een persoonlijke lening is daarom goed af te stemmen op de economische levensduur van uw auto.

Looptijd

De looptijd varieert van één tot tien jaar. Het maandtermijn is maandelijks een vast bedrag met een deel aflossing en een deel rente. De rente van een persoonlijke lening staat gedurende looptijd vast.

Op onze site is een groot aanbod aan auto&s te vinden, maar ook als u zelf een auto heeft gevonden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt van ons een offerte op maat voor de desbetreffende auto.

Vaak krijgen wij deze vraag voorgelegd. Anders dan bij private lease is de autoverzekering en de wegenbelasting niet inbegrepen bij de maandtermijn.
Daar staat tegenover dat u zowel bij huurkoop als bij een persoonlijke lening aan het einde van de looptijd eigenaar van de auto bent. Dit is bij private lease niet het geval.

U bent particulier ofwel werkzaam in loondienst en u zoekt een auto op basis van een financiering dan verwijzen wij u naar 0800autolening.nl, onze website voor particulieren.

In sommige gevallen is het ook mogelijk de auto particulier te rijden maar toch zakelijk aan te schaffen.

Is het antwoord op één van onderstaande stellingen ‘ja’, in dat geval kunt u zakelijk een aanvraag doen.

  • U hebt een eigen bedrijf maar u wilt de auto privé rijden en privé afrekenen.
  • U bent particulier en mag u van uw werkgever op zoek naar een auto welke op basis van een financial lease wordt gefinancierd.

Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen, wij helpen u graag verder.

Marge auto financial lease

Voor ondernemers geldt dat de BTW altijd vooraf betaald dient te worden. Dit kan in sommige gevallen lastig zijn, ook al is deze BTW later terug te vorderen bij de belastingdienst. Een marge auto kan uitkomst bieden.
Een marge auto kan ook uitkomst bieden wanneer er bijvoorbeeld geen BTW-plicht voor het bedrijf is.
In onze autovoorraad met marge auto's is de kans groot dat u een bedrijfsauto of personenauto vindt die bij uw wensen past. Wanneer er sprake is van een marge auto hoeft er geen BTW meer betaald te worden.
Heeft u ergens anders een marge auto gezien, ook dan kunt u deze aanschaffen met een financial lease.
Heeft u hulp nodig bij het vinden van een marge auto of heeft u vragen, neem contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Marge auto en financial lease een goede combinatie voor ondernemers

Wat is een marge auto?

Een marge auto is een tweedehands auto waarover al BTW is betaald door de vorige eigenaar. Dit betekent dat je als koper geen BTW meer hoeft af te dragen bij de aankoop. Voor ondernemers kan dit een aantrekkelijke optie zijn, vooral als je niet BTW-plichtig bent of als je de BTW niet kunt terugvorderen.

Voordelen van een Marge Auto

Kostenbesparing

Omdat je geen BTW betaalt, zijn marge auto's vaak goedkoper in aanschaf. Dit kan een flinke kostenbesparing opleveren, vooral voor startende ondernemers of kleine bedrijven met een beperkt budget.

Ruime keuze

Marge auto's zijn er in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime bedrijfswagen, de kans is groot dat je een marge auto vindt die aan je wensen voldoet.

Eenvoudigere administratie

Bij de aankoop van een marge auto hoef je je geen zorgen te maken over BTW-aangifte of -teruggave. Dit maakt de administratie een stuk eenvoudiger.

Financial lease en marge auto: een perfecte combinatie

Nu je de voordelen van een marge auto kent, is het tijd om te kijken hoe dit samenvalt met financial lease. Financial lease is een vorm van financiering waarbij je een auto op afbetaling koopt. Je wordt economisch eigenaar van de auto, maar de leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar tot je de laatste termijn hebt betaald.

Flexibiliteit

Met een financial lease heb je veel vrijheid. Je kunt zelf de looptijd van het contract bepalen en hebt de mogelijkheid om de auto aan het einde van de leaseperiode over te nemen.

Investeren zonder zorgen

Door een marge auto te financieren via financial lease, kun je als ondernemer investeren zonder je liquiditeit aan te tasten. Bovendien zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar, wat je nog meer financieel voordeel oplevert.

Door de voordelen van een marge auto te combineren met de flexibiliteit en financiële voordelen van een financial lease, maak je een slimme keuze waarmee je jouw onderneming nog meer op weg naar succes kunt helpen.